Fiep Fiep Hoera liedjesfeest met Majel Lustenhouwer

0 reacties

Zing mee tijdens de voorstelling Fiep Fiep Hoera liedjesfeest. Dirigent en componist Majel Lustenhouwer, bekend van onder andere Kinderen voor Kinderen viert samen met kinderen de honderste geboortedag van Fiep Westendorp. Zij tekende Jip en Janneke, Pluk van de Petteflet en nog veel meer prentfiguren die ons allen zo vertrouwd zijn. Stil zitten is bijna niet mogelijk…

In de prachtige prenten Fiep Westendorp, valt veel te ontdekken. Spreekwoorden, spelletjes en heel veel liedjes. Samen met dirigent en componist Majel Lustenhouwer ga je op zoek naar deze liedjes en ga ze zingen. Je leert zelfs een heel nieuw lied, speciaal geschreven voor deze dag. De voorstelling is voor kinderen van 4 t/m 8 jaar, maar zeker leuk voor het hele gezin. De voorstelling start om 11.30 uur, in de vakantie om 10.30 uur en duurt 45 minuten.  Entree is € 8,50 per persoon (zowel voor kinderen als volwassenen). In de sinterklaastijd zijn er extra voorstellingen met de liedjespiet.
Kaarten zijn vooraf online via deze link te koop.

Gratis toegang tot het kasteel
Kasteel Groeneveld staat in het teken van de familietentoonstelling Fiep Fiep Hoera! de natuur van Fiep Westendorp De muzikale voorstelling Fiep Fiep Hoera liedjesfeest is interactief en onderdeel van deze familietentoonstelling. Aansluitend aan de voorstelling is de toegang tot de tentoonstelling in het kasteel gratis. Kinderen kunnen zich uitleven op de speelzolder of lekker naar buiten waar de buitenroute te volgen is.

affiche Majel Lustenhouwer Fiep Fiep Hoera!

Over Majel Lustenhouwer
Majel Lustenhouwer heeft ruime ervaring op het gebied van het maken van muziek voor en met kinderen. Tijdens het leiden van muziekprojecten in het basisonderwijs en het spelen van zijn voorstellingen door het hele land, merkt hij steeds weer hoe belangrijk het is voor kinderen om zich te kunnen uiten door middel van muziek. Kijk voor meer informatie over Majel Lustenhouwer op.

Voorstellingen 2017:

29 oktober om 11.30 uur

19 en 25 november en 3 december om 11.30 en 15.00 uur (speciale Sinterklaasuitvoering met de Liedjespiet)

Vakantievoorstellingen:  17 oktober en 29 december om 10.30 uur

Toegang inclusief entree kasteel € 8,50 per kaart (ongeacht leeftijd )